مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 بهمن 1391 ساعت 11:332013-02-10سياسي

"پرده خوانی انقلاب" برای اولین بار در ورامین اجرا شد/ تئاتر انقلاب به روستاها می رود


مراسم "پرده خوانی انقلاب" برای اولین بار همزمان با 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ورامین اجرا شد.

- به گزارش خبرنگار مهر، در حاشیه دهمین همایش نمایش شهرستان ورامین که از نظر موضوعی سه اثر با موضوع دفاع مقدس و دو اثر در رابطه با انقلاب را در بر دارد، یکی از این آثار که پرده خوانی "محسن میرزاعلی" از معروفترین و مطرح ترین پرده خوانهای کشور، برای اولین بار به صورت رسمی در ورامین و در یک محوطه باز اجرا شد.

هنرمندان تئاتر خیابانی شهرستان ورامین صبح یکشنبه همزمان با راهپیمایی 22 بهمن، با حضور در میدان امام خمینی(ره) با اجرای تئاتر، وقایع دوران انقلاب اسلامی را بازخوانی کردند.

"پرده خوانی انقلاب" که در بخش خیابانی همایش نمایش اجرا شد، شاید در کشور کم نظیر باشد و با حمایت بخشداری مرکزی شهرستان ورامین انجام شد.

اجرای تئاتر در روستاهای ورامین همچنین قرار است از ساعت 16 امروز تئاترهایی از دهمین همایش نمایش ورامین در روستاهای اطراف ورامین اجرا شود که به شعار "تئاتر برای همه است" تحقق می بخشد و این کار از اقدامات حاشیه ای دهمین همایش نمایش ورامین است.

"مرشد محسن میرزا علی"، جوان ترین نقال، قصه گو و پرده خوان معاصر و فرزند"مرشد ابوالحسن میرزاعلی" از پرده خوانان به نام و از نوازندگان تعزیه ایران است که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

"پرده خوانی انقلاب" برای اولین بار در ورامین اجرا شد/ تئاتر انقلاب به روستاها می رود

"پرده خوانی انقلاب" برای اولین بار در ورامین اجرا شد/ تئاتر انقلاب به روستاها می رود